Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ordinacije dentalne medicine Josip Prpić, dr.med.dent. i Lidija Prpić, dr.med.dent. poštuju privatnost posjetitelja i posvećuju veliku pozornost zaštiti podataka, stoga smo stvorili ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade na stranici https://prpic-dental.hr .

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom posjeta stranici ne prikupljaju se nikakvi podaci posjetitelja osim dnevničkih datoteka na serveru i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više u odjeljku Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a sadržavaju:

 • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
 • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
 • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica

Dnevničke datoteke na serveru obrađuju se od strane vlasnika poslužitelja isključivo u slučaju potrebe rješavanja problema na serveru.

Prijenos osobnih podataka

Ordinacije dentalne medicine Josip Prpić, dr.med.dent. i Lidija Prpić, dr.med.dent. na stranici https://prpic-dental.hr prikuplja minimalnu količinu osobnih podataka isključivo u slučaju kada ih posjetitelj pošalje putem kontakt formulara slanjem upita ordinaciji.

Podaci koje prikupljamo su:

 • Ime
 • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

Prilikom slanja podataka posjetitelj stranice daje suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovim pravilima.

Prikupljeni podaci u obliku poslane kontakt poruke, ne zadržavaju se na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu ordinacije.

Podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara Ordinacije dentalne medicine Josip Prpić, dr.med.dent. i Lidija Prpić, dr.med.dent. će koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima u vezi upita koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.

Osim po nalogu pravosudnih tijela, podatke o korisnicima i posjetiteljima web stranice ni u kojem drugom slučaju nećemo prepustiti trećim stranama.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.

Radno vrijeme

univ.mag.med.dent. JOSIP PRPIĆ,
dr.med.dent. spec. parodontologije
 • Parni datumi: 13:00 - 20:30 h
 • Neparni datumi: 07:00 - 14:30 h
 • Petak: 07:00 - 14:30 h

+385 (0)31 210 244

Radno vrijeme

LIDIJA PRPIĆ, dr.med.dent.
 • Parni datumi: 07:00 - 14:30 h
 • Neparni datumi: 13:00 - 20:30 h
 • Petak: 07:00 - 14:30 h

  +385 (0)31 202 097