Redovni pregledi

Redovni pregledi

Redovni stomatološki pregledi prvi su i ujedno najvažniji korak u održavanju zubnog zdravlja.
Redovni posjeti doktoru dentalne medicine važni su jer mogu pomoći uočavanju problema sa zubnim zdravljem na početku, kada je liječenje vjerojatno jednostavnije i pristupačnije.

Oralna higijena

Oralna higijena

Oralna higijena je najbolji način prevencije karijesa, gingivitisa, parodontitisa i drugih zubnih poremećaja. Ujedno, oralna higijena pomaže i u sprječavanju lošeg zadaha (halitoze).

Restorativna stomatologija

Restorativna stomatologija

Osnovna zadaća restorativne stomatologije je vraćanje pune funkcionalnosti i zdravlja zuba nadoknadom izgubljenog zubnog tkiva u slučajevima bolesti (karijesa), drugih oštećenja ili traume zuba.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Za razliku od restorativne stomatologije koja je fokusirana na zdravlje zubi i desni, estetska stomatologija usmjerena je na izgled. Zdrav i blistav osmjeh doprinosi zadovoljstvu vlastitim izgledom što bitno može utjecati na samopouzdanje.

Zubna protetika

Zubna protetika

Zubna protetika je specijalistička grana stomatologije koja se bavi rekonstrukcijom oštećenih zuba ili nadomještanjem zuba koji nedostaju.

Parodontologija

Parodontologija

Parodontologija je specijalizirana grana dentalne medicine koja se primarno bavi prevencijom, dijagnostikom i liječenjem bolesti koje zahvaćaju potporna tkiva (desni, kost i vezivno tkivo) čija je funkcija učvršćivanje zuba u čeljusti.

Implantologija

Implantologija

Implantologija je grana dentalne medicine zahvaljujući kojoj su se protetska rješenja podigla na zavidnu razinu na kojoj zubnih nadomjestci izgledaju i funkcioniraju poput prirodnih zuba.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija je grana dentalne medicine bez koje neke druge grane naprosto ne bi bile učinkovite. To se osobito odnosi na parodontologiju i implantologiju. 

Radno vrijeme

univ.mag.med.dent. JOSIP PRPIĆ,
dr.med.dent. spec. parodontologije
  • Parni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Neparni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

+385 (0)31 210 244

Radno vrijeme

LIDIJA PRPIĆ, dr.med.dent.
  • Parni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Neparni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

  +385 (0)31 202 097