O nama

O nama

Ordinacije dentalne medicine Josip Prpić, dr.med.dent. i Lidija Prpić, dr.med.dent. osnovane su 2004. godine a nalaze se u širem centru Osijeka u blizini željezničkog i autobusnog kolodvora.
U suvremeno opremljenom ordinacijama i ugodnom ambijentu o pacijentima brine stručno i ljubazno osoblje.
Od samog osnutka naš glavni prioritet je pružanje vrhunske usluge što postižemo redovitim ulaganjem u suvremenu tehnologiju, upotrebom najkvalitetnijih materijala i stručnim usavršavanjem kroz sudjelovanje u domaćim i stranim stručnim seminarima i kongresima, osobito iz područja parodontologije, implantologije i protetike na zubima i implantatima.

Prema svakom pacijentu njegujemo individualni pristup kako bi stekli uzajamno povjerenje s ciljem postizanja što boljih rezultata.

Također, pacijentima nastojimo podići svijest o ulozi oralne higijene u održavanju oralnog zdravlja kako bi što duže očuvali prirodne zube.

Osim pružanja usluga pacijentima, u prostorima naših ordinacija redovito držimo vježbe studentima dentalne medicine i dentalne higijene u svojstvu vanjskih suradnika - asistenata na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

  • Iako djelujemo kao ugovorne ordinacije HZZO, broj ugovornih pacijenata je popunjen te nemamo mogućnost primati nove pacijente preko HZZO-a.
  • Ispred ordinacija nalazi se javni parking I zona naplate
  • Prihvaćamo sve oblike plaćanja
  • Naručivanje pacijenata vrši se osobno ili telefonom.

 

Naš tim

 

univ.mag.med.dent. Josip Prpić, dr.med.dent - specijalist parodontologije

 

O nama Josip Prpic, dr.med.dent.

 

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine. Nakon odrađenog pripravničkog staža, 2004. godine pokreće privatnu praksu.

Osim specijalizacije iz parodontologije redovito sudjeluje u domaćim i stranim stručnim seminarima i kongresima, osobito iz područja parodontologije, implantologije i protetike na zubima i implantatima.
Zahvaljujući stručnosti, ljubaznosti i strpljenju s pacijentima, dr. Josip je uzastopno zadnjih 5. godina nositelj "Priznanja za izvrsnost" koje dodjeljuju pacijenti na portalu "najdoktor.com".

 

 

Lidija Prpić, dr.med.dent.

 

O nama Lidija Prpić, dr.med.dent

 

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2003. godine. Nakon odrađenog pripravničkog staža do 2007. godine radi na Medicinskom fakultetu u Osijeku a potom prelazi u Privatnu ordinaciju Josip Prpić, dr. med. dent..

2008. godine pokreće vlastitu privatnu praksu u kojoj radi i danas.

Redovito pohađa domaće i strane seminare osobito iz područja restorativne stomatologije i protetike na zubima i implantatima.
Među pacijentima slovi za stručnu, temeljitu, strpljivu i izuzetno ljubaznu doktoricu koja lako stječe povjerenje kod pacijenata.

 

Dentalne asistentice

 

Vanesa Matajz

Vanesa Matajz dentalna asistentica

Ivana Olujić

Ivana Olujić dentalna asistentica

Radno vrijeme

univ.mag.med.dent. JOSIP PRPIĆ,
dr.med.dent. spec. parodontologije
  • Parni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Neparni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

+385 (0)31 210 244

Radno vrijeme

LIDIJA PRPIĆ, dr.med.dent.
  • Parni datumi: 07:00 - 14:30 h
  • Neparni datumi: 13:00 - 20:30 h
  • Petak: 07:00 - 14:30 h

  +385 (0)31 202 097